Pet let bloga

V teh dneh moj blog praznuje že peto obletnico obstoja. Zelo me veseli da se je blog tako dobro prijel. Hvala vsem, ki me berete, komentirate, kritizirate in nadalje spodbujate k pisanju. Ne, ne bom nehal, pa tudi če me vsi nehate brati- mi je to postalo preveliko veselje. In prav vsak nov blog mi prinaša neko osebno zadoščenje.

Najbolj se veselim objave o Mežakelskem meteoritu, ki ga raziskujem v okviru svojega diplomskega dela. Bi že marsikaj napisal, pa ne smem dokler projekt ne bo končan. Vsekakor pa obljubim da bo to zelo zanimiv članek o našem edinem kamnitem meteoritu.

Drug projekt, ki se ga lotevam v zadnjem letu dni  in je tudi deloma povezan z blogom  je prenova znamenitega Miheličevega planinskega vodnika Julijske Alpe. Lani sem zaradi pisanje omenjene knjige prehodil več kot 500 km poti po Julijskih Alpah. Bralci, na blogu, ste lahko hkrati spoznali majhen delček te poti. Letos, ko sneg kopni, se ta zgodba nadaljuje.

Seveda pa bom letos nadaljeval s svojimi nastopi v (gorskem) teku. Po lanski katastrofalni sezoni, je v meni trenutno nekaj več optimizma, saj sem zdrav in nepoškodovan. Tako da sem s treningi načeloma kar zadovoljen in komaj čakam da se spet vrnem na tekme v gorskem teku. Želim pa si letos posvetiti nekoliko bolj tudi daljšim tekom.

Še enkrat hvala ker me berete. Lani vas je bilo takih skupno (klikov) kar 127 000!

Lep pozdrav,

Bojan Ambrožič

5 comments

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.