Karavanke, nov planinski vodnik Klemena Janše

Z veseljem sporočam da je pri založbi Planinske zveze Slovenije izšel nov planinski vodnik Karavanke, mojega kolega Klemena Janše, z opisi tur in izletov v tem našem našem najdaljšem gorovju – Karavankah. Vendar ne gre le za opise poti na naši stran. Ampak so tu tudi poti v Avstriji in Italiji – vključno z vsemi najnovejšimi feratami. Na 352 straneh boste tako našli popoln vodič tako po znanih, kot tudi manj znanih poteh ter celo po plezalnih smereh. Skratka poti vseh težavnosti. Prepričan sem da se bo za prav vsakega ljubitelja gora našlo v knjigi nekaj zanimivega.

Naslovnica knjige

Vesel sem tudi da sem lahko tudi sam pristavil svoj kamenček v zahtevnem mozaiku izdelavi tako obširne knjige. V knjigi boste lahko namreč našli 29 mojih fotografij, ki sem jih posnel v različnih letnih čas, med svojimi obiski Karavank. To je prvič da sem sodeloval pri izdelavi kake knjige. Po tej izkušnji bi bil zelo vesel še kake podobne priložnosti, da se v knjigi izkažem bodisi s svojimi fotografijami bodisi z besedili.

Konec koncev tudi menim da je cena knjige primerna, ker vem koliko truda, volje in časa je bilo udeleženo v njeno izdelavo.

Želim vam prijetno branje in srečno pot,

Bojan Ambrožič

One comment

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.